Life in Los Angeles
Hei!
Ei ole veel registreerinud? Tee seda siit.
Life in Los Angeles
Hei!
Ei ole veel registreerinud? Tee seda siit.
Life in Los Angeles
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Life in Los Angeles

RPG, kus teie tegelased elavad Los Angeleses ja naudivad siinset elu.

PealehtLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Õhtul jalutamas

Go down 
+3
Bridget Murey
Angelina-Simona Urbani
Caius G. Collins
7 posters
Mine lehele : Previous  1, 2
AutorTeade
Janeli Greashold
Moderaator
Janeli Greashold

Postituste arv : 115

Tegelase leht
Hüüdnimi: Jann
Vanus: 19
Perekonnaseis: vallaline

Õhtul jalutamas - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:05

" Oh, ma ei pannud tähelegi. " sõnas Janeli. Ta niisutas taskurätikut, mis ta taskus oli, l'hedal olevas tiigis ja pühkis oma põselt hambapasta. Ta astus põõsani, kust kostus sahinat, ning lükkas lehed eest. Ta nägi väikest koerakest, ilma kaelarihmata, seal all lõdisemas. " Oh, kui kenake sa oled!" nunnutas ta koerakest, ning võttis ta sülle.
Tagasi üles Go down
Emma Godnec

Emma Godnec

Postituste arv : 37

Tegelase leht
Hüüdnimi: Emsu
Vanus: 18
Perekonnaseis: Vallaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:07

Emma piilus põõsa poole ja tõusis ettevaatlikult püsti . Siis sammus ta ettevaatlikult koera ja Janni poole, kuni koerake haukuma hakkas . Ta silitas kutsikat, kuni too maha rahunes .
Tagasi üles Go down
Janeli Greashold
Moderaator
Janeli Greashold

Tegelase leht

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:09

" Niisiis, kuna su peremeest pole näha ja ka kaelarihma sul pole siis. Siis ma arvan et hoolitsen su eest kuni su peremehe leiame." ütles Janeli kutsale. " Kui sa teda just endale ei taha?" küsis Jann Emmalt.
Tagasi üles Go down
Emma Godnec

Emma Godnec

Tegelase leht

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:13

Emma raputas vaikselt pead ja naeratas siis . ''Ei usu . Tegelikult ei saaks ma praegu tema eest niikuinii hoolitseda . Ma olen küllaltki uus, ning ma kavatsen endale kunagi korteri muretseda . Praegu saan ma kenasti hakkama.'' Ta naeratas, ning tõi lagedale oma säravad, ilusad valged hambad . Siis istus ta murule rätsep istesse ja vaatas metsa poole .
Tagasi üles Go down
Janeli Greashold
Moderaator
Janeli Greashold

Tegelase leht

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:17

" Sul pole veel korterit?" imestas Jann. "Kus sa ööbida kavatsed?" päris ta.
Tagasi üles Go down
Maddy-Lisell Smith

Maddy-Lisell Smith

Postituste arv : 157

Tegelase leht
Hüüdnimi: Lissu
Vanus: 35
Perekonnaseis: Lahutatud,1 tütar.

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:18

Judy jalutas vaikselt randa.Ta oli väsind ning tal oli homme sünnipäev.Ta oli kurb kuna ta ei saanud kedagi kutsuda sünnipäevale peale Chrisi ja enda ema sest isa läheb tal 30 aastaks vangi.Ta märkas pargis kahte naervat ning lõbutsevat tüdrukut kellel oli väga tore ning neil oli süles koerapoeg.Ning üks naine kes pingi peal magas.Judy hiilis vaikselt pargi südamesse ning istus tasakesi pingi peale mis oli kastanipuu all...
Tagasi üles Go down
Emma Godnec

Emma Godnec

Tegelase leht

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:23

''Hotellis. Ma tegelikult alles täna saabusin, mõni päev palja taeva all pole üldse nii hull.'' naertas Emma . ''Kohati mõnus isegi.'' Ta naeratas taas oma sõbralikku naeratust .
Tagasi üles Go down
Janeli Greashold
Moderaator
Janeli Greashold

Tegelase leht

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:24

" Aga.. Minu juures ei tahaks ööbida?" päris Jann." Mul on isegi päris lõbus sinuga, ega see paha teeks." muigas ta.
Tagasi üles Go down
Emma Godnec

Emma Godnec

Tegelase leht

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:26

''Niiet ennem olime naabrid, nüüd majakaaslased.'' Tegelikult polnud see Emma jaoks üldse halb mõte . Eriti kui ta meenutas, et on pool elu täiesti üksi elanud . Siis lendles naeratus ta näole . ''Olgu peale .''
Tagasi üles Go down
Janeli Greashold
Moderaator
Janeli Greashold

Tegelase leht

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:28

" Kas hakkame minema?" päris naeratades Jann.
Tagasi üles Go down
Emma Godnec

Emma Godnec

Tegelase leht

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:31

''Minugi poolest.'' naeratas Emma ning oli valmis Janelile järgnema . Ta oli õnnelik. Aga vaatamata sellele, oli ta üksi või mitte, olid paar viimast aastat olnudki õnnelikud . ''Kuhupoole?'' küsis ta naeratades .
Tagasi üles Go down
Janeli Greashold
Moderaator
Janeli Greashold

Tegelase leht

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitimeLaup 20 Märts 2010 - 21:32

" Sinna!" osutas Jann ning hakkas kõndima. Ta jalutas koos Emma ning loomulikult ka väikse kutsaga pargis olevate inimeste silmapiirilt välja.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul jalutamas   Õhtul jalutamas - Page 2 I_icon_minitime

Tagasi üles Go down

Õhtul jalutamas
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2Mine lehele : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Õhtul caiusega
» Õhtul ÖÖklubis.
» Õhtul koos koeraga rannas